Hvis du investerer i fast ejendom, du har brug for kontanter til at købe huse. Selv hvis du har en fuld bankkonto og stor kredit, vil du til sidst køre kort på midler – eller kort tid til at opnå et lån – til den næste aftale. Privat udlån er svaret. Det er en bundløs pulje af lettilgængelige midler: om du har stor kredit eller fattige; Uanset om du har kontanter reserver eller ej.
“Private udlån” henviser til processen af låntagning fast ejendom investering penge fra privatpersoner til priser højere end disse långivere kan normalt opnå på markedet. Tiltrækning af privat udlån er hastighed og brugervenlighed finansiering en aftale.
Her er hvordan det virker… først du finde eller gøre marketing for at finde enkeltpersoner interesseret i at tjene 10-12% i rente (eller hvad du anser for overkommelige for dig og attraktivt for andre) på investeringer sikret med fast ejendom. Du vil finde disse udsigter overalt. De hører til din lokale investorer association, din kirke, dit civic klub, de er dine venner og din familie, din nabo næste dør. Du vil blive overrasket over hvor let du vil finde dem, og snart, de vil være at søge dig. Bare lade alle vide, at du betaler høje interesse for deres lån på dine ejendomsprojekter.
Som udsigterne forklare udtrykkelige interesse at investeringerne er sikret af fast ejendom og ikke overstige 75% lån-til-værdi (LTV) efter reparerede værdien af hjemmet. Hver investering er baseret på en specifik ejendom, og de kan afvise enhver ejendom, som de ikke er behagelige. Alle du har brug for er, at de godkender hurtigt (inden for 48 timer), og kan finansiere inden for 7-10 dage eller mindre.
Når de har godkendt investeringen, er midlerne, der koblet til den afsluttende advokat vil blive afholdt i depot. Efter lukketid, långiver modtager en egenveksel fra dig (enten personligt, fra din forretningsenhed, eller begge dele), en gerning at sikre gæld (pant) på egenskaben, långivere titel forsikring, og som er opført som en hypotekrettigheder på hazard forsikringspolice.
Hvis ingen enkelt investor kan finansiere hele investeringen, derefter stykke flere lån sammen ved at give den største investor med en første position pant, og enkelte mindre investor en gradvis underordnede (2., 3., etc.) realkreditlån. Typisk, vi betaler et procenttillæg på rente at lokke investorer, der accepterer underordnede stillinger.
Fordele ved privat udlån er at der er en minimal godkendelsesprocessen, og så tilgængeligheden af midler er hurtig. Du betaler renter kun, i stedet for også at pådrage sig en lån opkaldsoprindelse gebyr almindeligt kendt som “point”. Du er aldrig begrænset af vilkårlige regler for, hvor mange realkreditlån du kan have i dit navn. I virkeligheden, dukke ingen af disse realkreditlån nogensinde op på din kredit rapport. Til gengæld modtager den private lendor en højere rente med en meget sikker investering. Alle vinder!
Nu du kan være undrende, hvordan mange mennesker du kender virkelig har $75k-$100k-$150.000 bare liggende klar til at investere. Mere end du tror – og de fleste af dem engang klar over ikke det! Det er fordi pengene er bundet op i deres IRA, som de mener kan ikke tilgås indtil pensionsalderen. Det er kun halvt sandt. De ikke kan personligt hæve pengene uden at lide sanktioner; men de kan investere deres midler (og modtage din interesse skat-fr ee! Hvis det er en ROTH IRA) hvis de rollover i en selvstændig lede IRA.
En selvstændig rettet IRA administreres af en tredjepart institution (vi anbefaler Equity Trust Company i Ohio www.trustetc.com) og giver mulighed for IRA ejeren til at træffe beslutninger i forhold til investeringen af midlerne. Med andre ord, kan IRA ejer beslutte at bruge sin IRA-midler til at gøre en investering i fast ejendom i din ejendom. De fleste mennesker ikke engang klar over dette som en mulighed. De mener, at deres penge skal blive bundet op i en IRA indtil pensioneringen tjener nominelle renter. Forestil dig, hvor begejstret de er, når du giver dette alternativ! Forestil dig, hvor mange penge er i øjeblikket sidder i traditionelle IRA, som du kunne indpasses i. Der er flere midler til rådighed, end du kan bruge. Er det ikke et rart problem at have?
Da Equity Trust Company har alle formularerne på deres hjemmeside, sørge jeg for at gøre et lån er så simpelt som muligt for min private långivere. Jeg forberede alle de krævede dokumenter, så alle de skal gøre er tegnet og fax til at stole på egenkapitalen. Fra dette punkt på har privat långiver intet andet at gøre. Enkel. Let. Deres næste opgave er godkende payoff, når lånet er igen betalt. Fordi lånet processen er så simpelt, og renten så gunstige investorer altid tigger om at re-investere. Dette er virkelig en bundløs pool investering penge.
Glem ikke, at hvis du har kontanter i en IRA, du kan også øge den interesse, du tjener ved at blive en privat långiver. Du kan ikke investere i en ejendom eller et selskab, hvor du eller din familie har en interesse, men du kan investere i projekter af andre investorer, som du kender og tillid. Det er en fantastisk måde at leap frog din IRA.
Har en rig uge,
Lou Castillo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.