Du ser webstederne, du ser annoncer: eksklusive, aldrig før solgt, udsigterne ivrig for at købe, forsikring og livrente fører. Nogle kundeemner koste et par dollars – andre er over hundrede – en pop.
Jeg var nysgerrig, hvor god er disse forsikring og livrente fører? Jeg besluttede at finde ud af.
Jeg er ikke gonna navn specifikke forsikring og livrente bly hjemmesider, men jeg vil give dig en oversigt over hvordan det hele rystede.
Forsikring og livrente bly hjemmeside A:
Pris: billigt
Resultater: forfærdeligt. 10% af de fører mit personale kaldet fik nummer ikke længere i tjenesten optagelser. Resten: folk havde ingen idé om hvad vi talte om. De var ikke interesseret i livrenter, forsikring eller investeringer, og heller ikke huskede de udfylde en anmodning om oplysninger form på internettet.
Salg: 0
Forsikring og livrente bly hjemmeside B:
Pris: gennemsnitlig
Resultater: forfærdeligt. Udsigterne ikke husker udfylder anmodning om oplysninger om noget i forbindelse med annuiteter, forsikring eller finansiel planlægning. Mest bare hung-up.
Salg: 0
Forsikring og livrente kundeemner hjemmeside C:
Pris: dyrt
Resultater: Omkring tyve procent huskede udfylde en anmodning om info. Men de havde blevet kaldt adskillige gange af forskellige agenter. De fleste var ved at blive syg og træt af opkaldene. Et par havde påbegyndt arbejdet med andre agenter. Mest hung-up vredt.
Salg: 0
Jeg tilbragte to – tusind dollars på dette eksperiment. Jeg ikke finde en modtagelig køber. Jeg havde smidt væk mine penge, for ikke at nævne tidsforbrug ved mit ringe personale til at kontakte disse “hot perspektiver”.
Hvad den afbryder igangværende oven på? Hvordan kunne disse websteder sælge sådanne skrald?
Jeg stak rundt, skrev et par e-mails til «industri eksperter», ikke overraskende, ingen fik tilbage til mig. Heldigvis, jeg endte op at gøre kontakt med en markedsføring person, som tidligere havde arbejdet for en stor bly sælger outfit. Hun gav mig de saftige detaljer om hvordan fleste af disse føre virksomheder opererer, uanset om det er forsikring kundeemner, langsigtet pleje fører, livrente kundeemner eller MLM/værk-fra-hjemmet fører. De alle anvender de samme metoder.
Metode #1: Du sender søde E-card til din mor, der ønsker hende tillykke med fødselsdagen. Du udfylder navn, e-mail og klik på send. Dit navn og e-mail er fanget. Hvis webstedet er en bly mejetærsker maskeret som en e-card site, du vil nu blive e-mailes ved folk der ønsker for at sælge dig livrenter, forretningsmulighed tilbyder mv.
Metode #2: Fører websted køber kæmpe database, ofte bare regionale telefonbogen programoversigter. De sælger disse ‘fører’, som er intet mere end navne og telefonnumre fra telefonbogen. Nogle af disse mennesker kan endda være på listen ikke kalde, hvilket kunne lander du i varmt vand.
Metode #3: Høst fører fra søgemaskiner. Ofte disse kundeemner er kvalitet, men er dyre at fange, så fører selskaberne vil sælge kundeemnerne igen og igen. Når du køber i spidsen, kunne det have blevet solgt tyve gange. Nogle gange er du først til at købe og du vil finde nogle kvalitet udsigter, mere ofte er ikke du.
Metode #4: Internet robotter gennemgå websteder på jagt efter e-mail-adresser tilknyttet forsikring og livrente indhold. Nogen kan spørgende om livrente på en nyhedsgruppe eller forum, næste ting de ved, de får tilbud fra livrente virksomheder. Livrente føre virksomheder lade ikke dig ind på hvordan de har høstet fører. Det kaldes spam og du kunne komme i alvorlige problemer for at kontakte disse mennesker uopfordret.
Min kontakt sige der er anstændigt fører websteder. Hun sagde at tjekke deres politik for at se, hvis de garanterer kundeemnerne. Husk, bare fordi de har en garanti betyder ikke, at du får dine penge tilbage hvis fører ikke til at producere resultater. Men ofte steder med en slags garanti er steder at høste kun kvalitet kundeemner og kun sælge dem engang.
Hvis du er stadig i tankerne at prøve internet fører er mit råd at prøve at få. Må ikke købe ind i et stort program, der kræver et minimum månedligt eller et stort upfront indkøb. Eksperimentere lidt med et tværsnit af websteder. Hvem ved, du kan finde en, der er legit, vil hjælpe dig med at tjene nogle penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.