Mange mennesker køber livrenter efter deres agent anbefalinger. Men mange mennesker selv ved ikke, hvad de ejer. Det er en god idé at tage opgørelse over dine investeringer, og især din livrente. Det er vigtigt for at forstå, hvad din livrente kan og ikke kan, og hvilke funktioner det har. Her er nogle af de ting, du absolut skal være sikker på at vide om din livrente:
1. hvad renten er du i øjeblikket få?
2. renten forværres?
3. Hvad er rating af dit forsikringsselskab? (Kritisk)
4. Hvad er din overgivelse afgifter?
5. er din vigtigste nogensinde i fare?
6. hvilke pensionering & indkomst muligheder har din livrente?
7. er din livrente Medicaid venlige?
8. har du ordentligt udpege din begunstigede annuitant og endda ejerskab af din livrente? 9. Hvor sikker er din livrente?
10. er din livrente underlagt dobbeltbeskatning?
12. Hvad er din minimumsgaranti?
13. er du berettiget til en 1035 exchange?
14. Hvad sker der i tilfælde af din død? Er din modtagere berettiget til alle penge eller er der sanktioner?
Dette er en god begyndelse lagerliste. Disse spørgsmål er vigtige i at sikre, du gør hvad der er rigtigt for dig. Som vi sagde før, er det bedste livrente en, der er bedst for dig. Og ved at tage opgørelse over hvad du ejer, kan du nu vurdere det mod dine egne mål og sørg for, at der er en match. Af den måde, er dette en god proces til at gå igennem med jævne mellemrum. Som bekendt ændres dine behov over tid. Og da de ændres, skal du sørge for dine investeringer er altid i overensstemmelse med dine mål. Hvis de er store. Hvis de ikke er, godt, ændre dine mål— eller ændre dine investeringer! Men sørg for, at der er en match.
Forhåbentlig hjælper dette. Og husk, det er ikke, hvad du kender; Det er, hvad du gør med hvad du ved. Hvis det giver mening, så trække din livrenter og tage lager. Der er ingen bedre tid end nuværende.
Uvidenhed er ikke lyksalighed…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.