Personer, der tidligere har haft kredit problemer ved, hvor meget af en problemfri det kan være at forsøge at få et lån med dårlig kredit. Det kan være værd alle problemer, men… efter alt, ikke blot får du det lån, som du har brug for men du er også får en fremragende mulighed for at forbedre din kreditværdighed til fremtiden!

Hvad mange mennesker ikke indser er, at ved at gøre regelmæssige betalinger på et lån, de laver en masse til at sætte oppe en forbedret kredit score ned linjen… efter alt, kan hvert lån betaling, der er lavet på tid være en positiv rapport til kredit agenturer fra din långiver.

For bedre at forstå præcis, hvordan processen med et lån, forbedre din kredit score virker, er det vigtigt at sørge for, at du forstår, præcis hvordan dit kredit score er regnede i første omgang.

Credit Reporting og din kredit Score

Hver gang en betaling skyldes dato ankommer, er der potentiale for enten en positiv rapport eller en negativ betænkning bliver sendt fra långiver eller business til de forskellige kreditoplysningsbureauer. Hvis du har foretaget dine betalinger til tiden og alt andet er i orden, så kreditor sender en positiv rapport og værdien af det er tilføjet til din kredit score.

På den anden side, hvis du undlader for at gøre din kræves betalinger til tiden derefter en negativ rapport sendes og værdien af det vil blive fratrukket din kredit score.

Mens en individuel rapport er normalt ikke nok til at gøre en væsentlig ændring i din kredit score, kan har flere positive eller negative rapporter sendes i måneder i træk begynde at have en effekt på din score.

Virkningerne af tid

Som tiden går, individuelle rapporter på din kredit rekord udløber og bliver fjernet… Dette forhindrer gamle negative rapporter at trække ned kredit score på en person, der har haft lutter positive betænkninger i årene efter de første betalingsproblemer.

Hvor lang tid der går før en negativ betænkning udløber kan variere afhængigt af credit reporting agentur samt andre faktorer. Hvis du har fået et lån, mens du har dårlig kredit og du gøre alle dine betalinger til tiden, kan du ikke mærke en pludselig drastisk forbedring i din kredit score… selv ved udgangen af lånets løbetid kan du begynde at lægge mærke til i det mindste nogle forbedringer.

Når der er gået en smule mere tid og dine ældre negative rapporter har startet udløber, selvom du kan begynde at lægge mærke til uventede hopper i din score; Dette er på grund af din score bliver genberegnet uden de gamle negative rapporter til at trække det ned, og med alle de nyere positive rapporter, øge den samlede score.

Kredit forbedring

Det er klart, at få et lån og gøre alle dine betalinger til tiden kan tjene til at forbedre din kreditværdighed… Det er simpelthen et spørgsmål om forståelse af processen med computing din kredit score.

Din score genberegnes, hver gang en ny rapport er lavet, eller når en gammel rapport udløber, hvilket betyder, at hvis långiver du har valgt for dine lån rapporterer månedligt så du kunne have en opdateret kredit score hver måned.

Som du fortsætter med at få positive betænkninger og de begynder at overtal negative, vil din score begynde at stige… og du vil være på vej til en lys fremtid med en god kreditvurdering.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.