Nu er de fleste iværksættere klar over, at den mest omkostningseffektive metode til at fremme deres forretning og tjenester at skrive og distribuere artikler til tidsskrifter, nyhedsbreve, magasiner og websteder.
Mange mennesker har ingen idé om hvordan man kan komme i gang med at skrive en artikel til en e-zine, nyhedsbrev eller websted. De planlægger at skrive artikler og generere masser af begejstring for teknikken men få snuble på startlinjen.
Få stavrede ikke mere.
Jimmy D. Brown har lavet en fiks stykke software kaldet Ezine artikel skaberen V2.0. Denne PC kompatibel eneste software åbnes nemt på din computer og omfatter separat vejledning, der instruerer dig i brugen af softwaren.
Når du åbner programmet vil du se en skærm, der ser meget gerne en meget lang side på nettet. Du vil se en række kommentarer og spørgsmål efterfulgt af tomme hvide felter. Kommentarer og spørgsmål er opdelt i øvelser, og trin. Disse øvelser, og trin uddanne dig på de forskellige typer af artikler og derefter tage dig trin for trin gennem oprettelsen af en artikel.
Ved hjælp af de oplysninger og forslag forudsat du vil flytte fra hvid boks til hvide boks skrive i dele af din artikel, en ad gangen.
Når du er færdig med bistået at indtaste tekst i alle de gældende felter du vil skriftligt en lukning og en ressource boks. Bedst af alt, når du er færdig med du vil klikke på en knap for at oprette din artikel og det vises i en boks formateret på 55 tegn pr. linje. Andre knapper tillader dig at foretage ændringer, kopiere din artikel til et tekstbehandlingsprogram eller starte en anden artikel.
Ezine artikel skaberen V2.0 vil ikke skrive din artikel for dig. Du vil stadig nødt til at beslutte, om et emne, og gøre din egen forskning, men når du har disse oplysninger sammen Ezine artikel skaberen V2.0 vil hjælpe dig med at organisere og præsentere det i en logisk, let for at læse sekvens.
Begyndere og eksperter både vil drage fordel af ved hjælp af Ezine artikel V2.0. Det hjælper både nye forfattere og eksperter introduktion, arrangeres mere og spare tid.
(c) 2003, Davis Virtual Assistance. Alle rettigheder i alle medier forbeholdes.
Forfatteren giver genoptryk tilladelse til alle spillesteder, så længe by-line og copyright er inkluderet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.