Et bryllup er en ceremoni, der fejrer i begyndelsen af et ægteskab eller borgerlige union, og betragtes som en af de vigtigste begivenheder i livet, såvel som en perfekt mulighed for at udføre en traditionel ceremoni og fejre med venner og familie. Omkostninger til at skabe det perfekte bryllup kan variere, nogle måske ønsker at holde sig til de traditionelle kirkebryllup typer, og andre kan gå til unikke eller ellers eventyrlige ting som at blive gift på rutsjebaner eller balloner, bungee jumping ret efter at binde knude, eller cruising rundt i byen på bryllup limousiner, fyldt med “bare gift” tegn, balloner og konfetti.

At få alt klar til dit bryllup kunne være en meget stressende episode, men hemmeligheden til at gøre det er en succes er professionel planlægning; der er masser af tips og artikler om at sikre brylluppet selv bliver en succes, men der er andre, for der er dedikeret til bryllup fest fester.

For startere, er de gennemsnitlige omkostninger ved et bryllup i USA, som i 2007, $28.000. Dette er to gange omkostningen at blive gift i 1990. Bryllup industri net i øjeblikket et gennemsnit på $161 milliarder dollars årligt, ifølge Rebecca Mead, forfatter til “en perfekt dag. Mest ville ikke tankerne splurging på hvad de anser for at være “enestående” gange men så erhverve service af en limousine virksomhed bør absolut tilføje mere elegance til et bryllup, uanset de ekstra omkostninger.

De fleste par er enig i, at der ankommer til dit bryllupsceremoni i luksus og komfort er toppe i dagsordenen. Ankommer der i et passende-farvet og stilfulde limousine bør gøre tricket, som de fleste limousiner udbydes til leje er omhyggeligt vedligeholdt med en gratis bar og venlige chauffører. I gennemsnit et bryllup limousineservice vil normalt koste omkring $120/ time, og nogle tilbyder en ekstra time promo.

Limousineservice kan variere med det prisniveau. Den mest enkle og grundlæggende bryllup limousineservice omfatter limousine, driver og drikkevarer. Når det kommer til driveren, så sørg for, at udlejer giver en uniformeret chauffør til brylluppet. Den sidste ting er, at man ønsker en chauffør til at være klædt i casual bukser og en T-shirts.

Kontrol på den limo udseende også spørgsmål. Par bør sikre, at tjenesten omfatter, hvis det gør, vigtigt ekstramateriale såsom “Just Married” tegn, balloner, bowties, røde kongelige bryllup tæppe, Boligindretning, blomster, champagne stande, bryllup marts luft horn, som tjenesteudbyderen kan opkræve som ekstra tilpasninger.

Ankommer i en smuk limousine sikkert tilføjer gnistre til den endelige touch til et billede-perfekte bryllup. Vælge en limousine selskab, der er professionelle og erfarne er meget afgørende. Par er helt sikkert rådes til at forbeholde deres valg limousiner på forhånd. Medmindre man er fortrolig med firmaet limousine og deres køretøjer, tage sig tid til at tjekke om de tilgængelige indstillinger og fysisk inspicere køretøjet. Bekræfte dress code for chauffør, da du foretrækker en fuldt uddannet professionel chauffør.

Limousiner er generelt klassificeret som 6, 8 eller 10 passager-typer, så sørg for at bede om året og gør af limousine. Også overveje størrelsen af din fest og kjoler ved ansættelse af din limousine. De fleste virksomheder har en tre timers minimum og lejeudgifter generelt spænder fra $45,00 til $65,00 per time, og nogle foreslår en erkendtlighed på 20% for chaufføren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.